CSM s-a autosesizat în cazul judecătoarei Simona Iordănescu

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a autosesizat în cazul judecătoarei Tribunalului Bucureşti Simona Iordănescu, care a susţinut, joi, în sala de judecată, la procesul omului de afaceri Csibi Istvan, că ceilalţi magistraţi sunt o "haită" şi că îi este ascultat telefonul.

196 afișări
Imaginea articolului CSM s-a autosesizat în cazul judecătoarei Simona Iordănescu

CSM s-a autosesizat în cazul judecătoarei Simona Iordănescu

Inspectorii judiciari ai CSM vor face verificări în cazul judecătoarei Tribunalului Bucureşti, iar rezultatul va fi dat publicităţii.

De asemenea, vicepreşedintele Tribunalului Bucureşti, Laura Andrei, s-a autosesizat în cazul judecătoarei Simona Iordănescu şi a transmis CSM punctul său de vedere.

Judecătoarea Simona Iordănescu, nemulţumită că i s-a respins cererea de abţinere în dosarul în care Csibi Istvan este judecat pentru instigare la delapidare, la spălare de bani şi la fals în înscrisuri sub semnătură privată, într-un caz în care sunt implicate alte 16 persoane şi 17 societăţi, a transformat sala de şedinţă într-un circ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici