Cum a rezolvat America problema aparatelor auditive

Biden a promovat recent o idee a companiei Food and Drug Administration, care ar face posibil ca aparatele auditive să fie vândute fără prescripţie medicală.

476 afișări
Imaginea articolului Cum a rezolvat America problema aparatelor auditive

Cum a rezolvat America problema aparatelor auditive

După spusele lui Biden, acest proiect va reduce costul aparatelor auditive de la mii de dolari la sute de dolari.

Preşedintele SUA promite că, în următoarele luni, împreună cu administraţia sa, va oferi consumatorilor mai multă claritate în ceea ce priveşte preţul pentru serviciile de internet de mare viteză şi biletele de avion.

Anul acesta, Biden a spus că administraţia sa va oferi „mai multă protecţie pentru fermieri şi fermieri” şi „mai multe opţiuni şi preţuri mai bune pentru consumatori”, potrivit AP.

La o întânire cu Consiliul Concurenţei de la Casa Albă, Biden a spus că ordinul executiv pe care l-a semnat anul trecut pentru a crea consiliul include „72 de acţiuni specifice pe care agenţiile federale trebuie să le întreprindă şi să contribuie la restabilirea concurenţei în economia SUA.”

“În prea multe industrii, o mână de companii gigantice domină întreaga piaţă”, a mai adăugat preşedintele.

Autor: Diana Zlătescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici