Cum îşi păstrează Microsoft angajaţii: salarii peste media pieţei, maşini premium şi abonamente la masaj

Microsoft România, subsidiara locală a celui mai mare producător de software din lume, va face 50 de noi recrutări până în luna iulie a anului viitor, urmând să ajungă la un efectiv de 350 de salariaţi în România. Fiecare dintre angajaţii Microsoft are atribuţii de management şi discută numai cu executivi de top din companiile partenere, informează Ziarul Financiar.

123 afișări
Imaginea articolului Cum îşi păstrează Microsoft angajaţii: salarii peste media pieţei, maşini premium şi abonamente la masaj

Cum îşi păstrează Microsoft angajaţii: salarii peste media pieţei, maşini premium şi abonamente la masaj (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Oferim posibilitatea angajaţilor de a alege între mai mulţi furnizori (auto - n. red.). În funcţie de poziţia pe care o ocupă în companie, angajatul are un anumit buget şi-şi poate alege o maşină preferată marca Mercedes, Audi, BMW sau Volvo", susţine Cosmin Bordea, Country HR Lead al Microsoft România.

El a precizat că aproape toţi cei 90 de angajaţi din divizia de vânzări şi marketing a Microsoft beneficiază de un buget pentru achiziţionarea unei maşini de serviciu.

Află mai multe despre cum îşi păstrază Microsoft angajaţii pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici