Cum iţi poate folosi limba română să te angajezi în străinătate!

Cum ar fi să te poţi angaja în străinatate doar pentru că ştii limba română? Sau să stai acasă şi să lucrezi pentru firme din străinătate? Poate părea greu de crezut, dar pe site-urile de recrutare din strainatate există joburi disponibile pentru vorbitorii de limba româna. Nu este singura condiţie pe care trebuie să o îndeplineşti, desigur, dar poţi avea un atuu în faţa altor candidaţi doar pentru că eşti vorbitor nativ de română.

26 afișări
Imaginea articolului Cum iţi poate folosi limba română să te angajezi în străinătate!

Cum iţi poate folosi limba română să te angajezi în străinătate! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Să fii vorbitor nativ al limbii române este prima condiţie pentru a-ţi găsi un job în unele firme din străinătate, cu precadere în Marea Britanie sau în Olanda.

Pentru a fi angajat, însă, trebuie să ai şi experienţa în web design, de exemplu, să te pricepi la contabilitate sau finanţe sau să fii autorizat ca traducător. Si, bineînţeles, trebuie să ştii şi limba engleză!
Citeşte mai multe despre joburile pentru vorbitorii de limba română pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici