Cum îţi poţi repara maşina gratuit dacă te-a lovit un autoturism fără RCA

Şoferii implicaţi în accidente cauzate de automobile fără RCA îşi pot repara maşina cu bani de la Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii (FPVS). Fondul nu despăgubeşte o parte din daună în valoare de 100 euro, echivalent în lei, care reprezintă franciza.

62 afișări
Imaginea articolului Cum îţi poţi repara maşina gratuit dacă te-a lovit un autoturism fără RCA

Cum îţi poţi repara maşina gratuit dacă te-a lovit un autoturism fără RCA (Imagine: Radu Vinteanu/Mediafax Foto)

Asta înseamnă că pagubele sub acest nivel vor fi achitate de şoferul păgubit. În prezent, parcul auto naţional este de 5,31 milioane vehicule. "Toate aceste maşini figurează ca fiind înmatriculate, dar nu există o statistică cu câte mai sunt practic în circulaţie", au declarat pentru gândul reprezentanţi din Direcţia Permise de Conducere. Având în vedere că în prezent gradul de acoperire cu RCA este de 85-90%, rezultă că posibilitatea de a fi implicat într-un accident cu şoferul unei maşini fără RCA este destul de mare, fiind vorba despre peste jumătate de milion de astfel de autovehicule.

Citeşte mai multe despre repararea maşinii gratuit pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici