Cum să eviţi aglomeraţia de sărbători

Pentru perioada sărbătorilor, toate companiile de transport, fie el aerian, rutier sau feroviar, se pregătesc să supli­menteze numărul de curse şi să le ofere mai multe facilităţi călătorilor. În schimb, din cauza cererii mari, tarifele cresc.

13 afișări
Imaginea articolului Cum să eviţi aglomeraţia de sărbători

Cum să eviţi aglomeraţia de sărbători (Imagine: Mediafax Foto)

"Numărul de pasageri creşte în preajma sărbătorilor de iarnă. Com­parativ cu o lună obişnuită, în decembrie se înregistrează, în general, o creştere a traficului cu aproximativ 20%. Pentru luna decembrie 2009, se estimează o majorare a traficului cu aproximativ 7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut", a declarat pentru Gândul Gabriela Bordea, director de marketing şi vânzări al companiei Tarom.

Ea a precizat că printre cele mai solicitate destinaţii se numără Amsterdam, Viena, Dubai, Ma­drid, Barcelona, Paris şi Istanbul. De asemenea, ca urmare a numărului mare de cereri, Tarom a suplimentat numărul de curse spre Dubai, de la trei la patru zboruri pe săptămână, până la data de 11 ianuarie 2010.

Citeşte mai multe despre destinaţiile de Crăciun pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici