Cum să nu rămâi cu maşina blocată în service după accident, dacă ai Casco?

Tot mai mulţi dintre şoferii implicaţi într-un accident preferă să îşi repare maşina pe poliţa Casco decât să apeleze la poliţa RCA, de răspundere civilă auto obligatorie, a şoferului vinovat, potrivit cotidianului "Gândul".

26 afișări
Imaginea articolului Cum să nu rămâi cu maşina blocată în service după accident, dacă ai Casco?

Cum să nu rămâi cu maşina blocată în service după accident, dacă ai Casco? (Imagine: Gândul/Publimedia/Andrei Spirache)

Motivul este simplu. Aşa au garanţia că li se plăteşte integral reparaţia şi în plus nu mai pierd atât de mult timp în service-uri. Cu toate că asiguratorilor nu le convine această practică, pentru că rămân cu cheltuieli neacoperite, brokerii de asigurări le recomandă clienţilor lor să recurgă la asemenea "artificii" permise.

Citeşte mai multe despre avantajele reparării maşinii folosind poliţa Casco pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici