Cum să te fereşti de hărţuirea sexuală la birou!

Poate părea o falsă problemă sau o glumă, dar din ce în ce mai mulţi angajaţi se declară iritaţi de comportamentele agasante ale colegilor sau ale şefilor, mai ales pe fondul fricii de a nu-şi pierde locul de muncă, potrivit www.incont.ro.

28 afișări
Imaginea articolului Cum să te fereşti de hărţuirea sexuală la birou!

Cum să te fereşti de hărţuirea sexuală la birou! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

În contextul dificultăţilor de pe piaţa muncii, salariaţii tind "să tacă şi să înghită" situaţii care îi deranjează vizibil de teama să nu fie daţi afară, iar şefii se simt mai puternici şi consideră că sunt îndreptaţiţi să întindă coarda la maximum.

Psihologii susţin, însă, că astfel de situaţii nu sunt deloc de neluat în seama şi că pot duce la discomfort psihic şi fizic. Iar demisia nu este singura soluţie în aceste cazuri.

Află cum să te fereşti de hărţuirea sexuală pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici