Cum să-ţi păstrezi jobul sau să te promovezi: calendarele cu poze “îndrăzneţe” pot fi o soluţie!

Când eşti disperat că îţi pierzi jobul, ai face aproape orice ca să nu ajungi şomer. Unii angajaţi preferă să stea peste program, să li se micşoreze salariul sau să plece în concediu fără plată. Alţii găsesc metode mai ingenioase pentru a-şi salva locul de muncă. Iar când te ajută şi aspectul fizic, o variantă poate fi să pozezi în ipostaze mai puţin... "office". Este cazul unor stewardese de la o companie aeriană mexicană, care au făcut un calendar pentru a salva firma de la faliment, sau al soţiilor de fotbalişti, care au pozat pentru a plăti datoria clubului soţilor lor.

22 afișări
Imaginea articolului Cum să-ţi păstrezi jobul sau să te promovezi: calendarele cu poze “îndrăzneţe” pot fi o soluţie!

Cum să-ţi păstrezi jobul sau să te promovezi: calendarele cu poze “îndrăzneţe” pot fi o soluţie!

Metoda calendarelor cu fotografii mai puţin convenţionale este folosită cu succes de angajate şi în alte scopuri decât acela de a-şi salva locul de muncă.

Fie că este vorba de acte de caritate, de campanie electorală, de a face reclamă propriei afaceri sau de a atrage atenţia asupra unor fenomene, în ultima perioadă tot mai multe femei care arată bine îmbină utilul cu plăcutul şi pozează în ipostaze mai îndrăzneţe pentru a face rost de bani.

Citeşte mai multe despre calendarele cu poze îndrăzneţe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici