Cum să-ţi schimbi garderoba cu zero lei

Ai haine, încălţăminte sau accesorii la care alţii/altele ar putea jindui? Pune-le în vânzare pe un blog sau pe unul dintre site-urile specializate şi cu banii luaţi pe ele îţi poţi schimba lejer cel putin o parte din garderobă! Mulţi tineri, mai ales tinere, fac deja asta şi se descurcă foarte bine! Unii au descoperit în vânzarea de haine la mâna a doua chiar şi un potenţial de business.

107 afișări
Imaginea articolului Cum să-ţi schimbi garderoba cu zero lei

Cum sa-ti schimbi garderoba cu zero lei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De exemplu, Dana M. este intermediar pentru prietenele ei şi le-a ajutat să-şi vândă hainele şi încălţările în schimbul unui mic comision.

"Mă săturasem de hainele mele şi m-am decis să fac ceva în această privinţă aşa că mi-am facut un blog şi am vândut o bună parte din ele. Cu ocazia asta, am putut să-mi ajut şi prietenele şi să primesc un comision în schimb pentru livrări", a povestit ea.

Citeşte mai multe despre cum să-ţi schimbi garderoba cu zero lei pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici