Cum se circulă sâmbătă dimineaţa. Ninsori şi ploi pe drumurile din mai multe judeţe

Sâmbătă dimineaţa ninge pe drumurile din mai multe judeţe, izolat cu depunere pe partea carosabilă, iar în alte zone sunt condiţii de formare a poleiului, avertizează Centrul Infotrafic.

759 afișări
Imaginea articolului Cum se circulă sâmbătă dimineaţa. Ninsori şi ploi pe drumurile din mai multe judeţe

Cum se circulă sâmbătă dimineaţa. Ninsori şi ploi pe drumurile din mai multe judeţe

Potrivit poliţiştilor, sâmbătă dimineaţa nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită sau restricţionată ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile sau a vreunui accident rutier.

Sunt precipitaţii sub formă de ninsoare, izolat cu depunere pe partea carosabilă, fără a fi impuse restricţii de tonaj, în judeţele Argeş, Braşov, Covasna, Dâmboviţa, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Prahova, Sibiu, Vâlcea. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire.

Precipitaţii sub formă de ploaie şi lapoviţă sunt semnalate în judeţele Călăraşi, Constanţa şi Maramureş, unde pe DN 18 pasurile Gutâi şi Prislop sunt condiţii de formare a poleiului.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti şi DN 1 Ploieşti-Braşov, ninge, cu tronsoane unde zăpada se depune, însă se acţionează cu utilaje.

Şoferii sunt sfătuiţi ca înainte de a pleca la drum să se informeze cu privire la restricţiile de trafic şi la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-şi echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici