Video Cum se încheie mediile în acest an şcolar. Anunţul preşedintelui Iohannis

  • Klaus Iohannis a anunţat luni că elevii nu se vor mai întoarce fizic la cursuri în acest an şcolar
  • Preşedintele a mai anunţat şi cum vor fi încheiate mediile
6974 afișări

„S-a decis ca în acest an şcolar să nu se deschidă şcolile. Nu se va mai întoarce elevul fizic la cursuri. Anul şcolar se va incheia pe 12 iunie. Elevii vor avea mediile încheiate cu notele pe care le au acum. În cazuri excepţionale se mai poate face o evaluare. Şcolile se vor redeschide în septembrie când începe noul an şcolar”, a anunţat Iohannis.

Preşedintele a subliniat că prin păstrarea învăţământului de la distanţă vom „evita riscuri majore”.

„Nu se deschid şcolile, universităţile. Se continuă învăţământul la distanţă. Evităm riscuri majore. Gândiţi-vă că nu ar fi posibil în şcoli să se respecte distanţarea între elevi”, a mai spus preşedintele. 

Anunţul a fost făcut de Klaus Iohannis, luni, în cadrul unei declaraţii de presă de la Cotroceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici