Cum trebuie să-ţi faci CV-ul ca să ieşi învingător

CV-ul este primul pas pentru a fi chemat ulterior la interviu. De aceea, acesta trebuie să spună totul despre tine într-un spaţiu foarte restrans. Nu te ambala să-ţi faci un CV kilometric, nu ţl va citi nimeni.

191 afișări
Imaginea articolului Cum trebuie să-ţi faci CV-ul ca să ieşi învingător

Cum trebuie să-ţi faci CV-ul ca să ieşi învingător (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

Documentul trebuie completat şi adaptat pentru jobul şi compania la care vrei să lucrezi. În funcţie de profilul angajatorului, trebuie să introduci date noi sau să scoţi informaţii care, dacă au fost relevante pentru o companie, pot fi total irelevante pentru alta.

Află cum să-ţi faci CV-ul pentru a-ţi mări şansele de angajare pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici