Cum va fi vremea în ziua înmormântării Regelui Mihai. Prognoza pentru Bucureşti şi Curtea de Argeş

Sâmbătă, în Bucureşti, pe parcursul funeraliilor Regelui Mihai, vremea va fi stabilă, spun meteorologii, maximele fiind de 14-15 grade. La ora înmormântării, la Curtea de Argeş sunt şanse de ploaie, spun meteorologii.

1363 afișări
Imaginea articolului Cum va fi vremea în ziua înmormântării Regelui Mihai. Prognoza pentru Bucureşti şi Curtea de Argeş

Cum va fi vremea în ziua înmormântării Regelui Mihai. Prognoza pentru Bucureşti şi Curtea de Argeş

Sâmbătă, în Capitală, vremea va fi stabilă.

„La începutul zilei vom vedea şi câteva raze de soare, dar treptat se va înnora. Totuşi, până la orele 15.00, când sicriul cu Regele Mihai va fi urcat în tren, nu vor fi condiţii de ploaie, iar maximele zilei din Capitală vor fi de 14-15 grade Celsius”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Timu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

La Curtea de Argeş, însă, acolo unde va avea loc înmormântarea Regelui Mihai, şansele de ploaie sunt ridicate.

„Exact în jurul orelor 17 – 18.00, adică în timpul înmormântării, sunt şanse mari de ploaie. Din fericire, ploaia va fi una slabă, de 1-2 litri pe metru pătrat. Pe de altă parte, temperaturile vor fi mai mici ca cele din Bucureşti, fiind zonă de deal, iar la ora înmormântării vor fi 7-8 grade Celsius”, a mai declarat Mihai Timu, meteorolog.

Trupul neînsufleţit al Regelui Mihai este depus la Palatul Regal din Capitală, înmormântarea urmând să aibă loc sâmbătă, la Curtea de Argeş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici