Cum vor creşte pensiile din 2011? Vezi aici cum se vor calcula pensiile

Majoarea vârstei de pensionare pentru femei şi schimbarea modalităţii de creştere a punctului de pensie sunt două dintre cele mai discutate prevederi ale noii legi a pensiilor. În ceea ce priveste indexarea punctului de pensie, acest indicator va fi decuplat de salariul mediu până în 2030, urmând ca acesta să crească doar în raport cu rata inflaţiei.

454 afișări
Imaginea articolului Cum vor creşte pensiile din 2011? Vezi aici cum se vor calcula pensiile

Cum vor creşte pensiile din 2011 (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, dacă în prezent, punctul de pensie reprezintă un procent din salariul mediu pe economie (39,9%, deşi legea prevede 45%), începând de la anul punctul va creşte doar cu 50% din creşterea salariului mediu, la care se adaugă inflaţia, realizate în anul precedent.

Citeşte mia multe despre cum vor creşte pensiile din 2011 pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici