Cuplul care a dispărut după ce iahtul a fost deturnat de condamnaţi evadaţi, probabil mort

Poliţia spune că Kathy Brandel şi Ralph Hendry au fost probabil aruncaţi peste bord de către piraţi în timp ce călătoreau între Grenada şi St Vincent, potrivit Sky News.

596 afișări
Imaginea articolului Cuplul care a dispărut după ce iahtul a fost deturnat de condamnaţi evadaţi, probabil mort

Cuplul care a dispărut după ce iahtul a fost deturnat de condamnaţi evadaţi, probabil mort

Un cuplu american care a dispărut în urmă cu o săptămână după ce catamaranul lor a fost deturnat de trei condamnaţi evadaţi este probabil mort, a declarat poliţia.

Comisarul de poliţie Don McKenzie a declarat că deţinuţii au evadat din custodie pe insula caraibiană Grenada pe 18 februarie şi că a doua zi au deturnat un catamaran numit Simplicity - cu Kathy Brandel şi Ralph Hendry la bord.

„Informaţiile sugerează că, în timp ce călătoreau între Grenada şi Saint Vincent, s-au debarasat de ocupanţi”, a declarat comisarul McKenzie.

Cuplul a fost văzut ultima dată în noaptea în care prizonierii au evadat, iar barca lor a fost urmărită ulterior părăsind Grenada noaptea târziu, cu o viteză neobişnuită.

Poliţia din Saint Vincent şi Grenadine i-a capturat miercuri pe cei trei fugari, a declarat el, adăugând că o echipă din Grenada a fost trimisă pentru a colabora pentru „a avea o investigaţie completă şi amănunţită a chestiunilor în cauză”.

Naţiunile insulare sunt separate de aproximativ 85 de mile marine.

Ron Mitchell, în vârstă de 30 de ani, Trevon Robertson, în vârstă de 19 ani, şi Abita Stanislaus, în vârstă de 25 de ani, erau reţinuţi la secţia de poliţie din South Saint George, în apropiere de extremitatea sud-vestică a Grenadei, fiind acuzaţi de jaf cu violenţă, când au evadat.

Mitchell se confruntă, de asemenea, cu acuzaţii de viol, tentativă de viol şi agresiune.

Poliţia din Saint Vincent a declarat că a descoperit nava fără cadavre, dar cu obiecte împrăştiate pe punte şi posibil sânge la bord.

Luni, suspecţii au compărut în faţa instanţei din Saint Vincent pentru patru capete de acuzare în materie de imigraţie, pentru care au pledat vinovaţi, şi au fost plasaţi în arest preventiv, sentinţa fiind stabilită pentru 4 martie.

Superintendentul de poliţie din St Vincent, Junior Simmons, a declarat că, deşi se presupune că cei doi soţi sunt morţi, „ancheta şi căutarea persoanelor dispărute continuă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cuplu,
iaht,
evadare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici