Curcubeul e prezent la Iaşi chiar şi pe soare, iar tu poţi să-i adaugi culoare

  • Pe strada Lăpuşneanu din Iaşi sunt suspendate peste 150 de umbrele colorate
  • Eduard Hristea, proprietar de cofetărie, a donat peste 100 de umbrele că să atragă oameni în zonă
  • Oamenii pot dona umbrele, iar acestea le vor completa pe celelalte
2339 afișări

Nu-i aşa că sunt locuri frumoase la tine în oraş, dar parcă le lipseşte ceva? Aşa e pe strada Lăpuşneanu din Iaşi. Comercianţii din zonă, ajutaţi de autorităţi, i-au dat un plus de culoare cu peste 150 de umbrele multicolore, suspendate. Eduard Hristea este proprietarul unei cofetării de pe strada Lăpuşneanu şi donat peste 100 de umbrele, comandate de pe internet. La fel ca el, alţi 5 proprietari de afaceri din zonă au dat şi ei un mic ajutor.

Nu doar comercianţii, ci şi trecătorii sunt încurajaţi să doneze umbrele, care vor fi apoi suspendate. Acestea vor rămâne pe pietonalul Lăpuşneanu până în decembrie. 

”Suntem de 14 ani pe această stradă şi dorim să o activăm, să vină oamenii să redescopere pietonalul. Încercăm să ne unim, să fim o echipă”, a declarat Eduard Hristea, proprietar cafenea.

”Ne îndeamnă la promenadă, la o întâlnire. Pot scrie mesaje  pe umbrelă şi atunci când se plimbă, să poată citi mesaje frumoase. Acum avem nevoie să ne transmitem mesaje de iubire, de iertare, de speranţă”, a declarat Aurica Ichim, manager muzeul Municipal Regina Maria.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici