Cursa aeriană Arad-Antalya are programată o întârziere de 6 ore

O cursă aeriană de tip charter, pe relaţia Arad-Antalya, are programată o întârziere de şase ore, din cauza unei revizii tehnice, o parte dintre pasageri fiind informaţi din timp, în timp ce alţii aşteaptă zborul în aerogara Aeroportului Internaţional Arad.

14 afișări
Imaginea articolului Cursa aeriană Arad-Antalya are programată o întârziere de 6 ore

Cursa aeriană Arad-Antalya are programată o întârziere de 6 ore

Conform directorului aeroportului, Dan Bălăcel, aeronava a adus la Arad pasageri din Antalya, iar la ora 13.30 ar fi urmat să decoleze din nou spre destinaţia turistică. Cursa va pleca însă pentru o revizie tehnică şi se va întoarce după pasagerii din Arad abia în jurul orei 20.00.

"Aeronava are programată o revizie, astfel că decolarea din Arad se va face cu o întârziere de circa şase ore. În mod normal, avionul va reveni la Arad la ora 20.00 şi va decola la 20.30", a spus Bălăcel.

Conform sursei citate, sunt afectaţi 168 de pasageri. O parte dintre ei au fost contactaţi deja de firma care operează cursa charter, însă unii au ajuns la aeroport şi aşteaptă zborul în aerogară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici