Cursă Tarom Bucureşti - Oradea, anulată din cauza ceţii

O cursă aeriană a companiei Tarom, de la Bucureşti spre Oradea, a fost anulată, marţi seară, din cauza ceţii de pe aeroporturile din cele două oraşe.

44 afișări
Imaginea articolului Cursă Tarom Bucureşti - Oradea, anulată din cauza ceţii

Cursă Tarom Bucureşti - Oradea, anulată din cauza ceţii (Imagine: Mediafax Foto)

Comandantul Aeroportului din Oradea, Gheorghe Paşc, a declarat, marţi seară, corespondentului MEDIAFAX că o cursă Tarom Bucureşti - Oradea, care trebuia să ajungă la ora 18.30, a fost anulată din cauza ceţii.

"Avionul nu poate pleca de la Bucureşti din cauza condiţiilor meteo foarte proaste de pe cele două aeroporturi. Cursa s-a anulat, deocamdată nu avem nicio informaţie în ce priveşte următoarea cursă, tot de la Bucureşti, care ar trebui să sosească la ora 22.00. Poate dacă se mai răceşte timpul cursa va fi efectuată totuşi, dar e ceaţă", a spus Paşc.

Tot din cauza ceţii de la Oradea, un avion care urma să transporte izotopi din Ungaria pentru un spital din municipiu nu a decolat, marţi dimineaţă, de pe aeroportul din Budapesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici