Video Curse cu Lamborghini pe Calea Dorobanţilor

Trei persoane au fost rănite, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un accident produs pe Calea Dorobanţi din Capitală, după ce şoferul unui Lamborghini a intrat pe contrasens şi a lovit un Fiat în care se aflau două femei.

296 afișări

Potrivit poliţiştilor de la circulaţie, accidentul a avut loc în jurul orei 00.20, după ce Cătălin P. (23 de ani), care conducea un Lamborghini pe Calea Dorobanţi, dinspre şoseaua Ştefan cel Mare către Piaţa Dorobanţi, a depăşit un alt autoturism Lamborghini.

Şoferul a pierdut controlul bolidului, care a trecut peste marcajul dublu continuu şi a intrat pe contrasens, unde a lovit în plin un autoturism Fiat, condus regulamentar de Cristina E. (21 de ani).

Cătălin P. şi Cristina E. au suferit leziuni uşoare, însă o altă tânără aflată în Fiat, Mihaela D. (22 de ani), a fost grav rănită şi a fost transportată la spital.

Tânărul aflat la volanul autoturismului Lamborghini este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală gravă.

De asemenea, poliţiştii fac verificări pentru a stabili dacă şoferii celor doi bolizi Lamborghini s-au luat la întrecere, după ce mai mulţi martori au afirmat acest lucru.

Şoferul celuilalt Lamborghini, care nu a fost implicat în accident, a fost identificat de poliţişti, însă acesta, un cetăţean italian, neagă, la fel ca şi Cătălin P., că ar fi fost vorba despre o cursă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici