Cursuri pentru elevii de clasa a VIII-a şi a XII-a la TV. TVR a publicat orarul pentru Teleşcoala

954 afișări
Imaginea articolului Cursuri pentru elevii de clasa a VIII-a şi a XII-a la TV. TVR a publicat orarul pentru Teleşcoala

Cursuri pentru elevii de clasa a VIII-a şi a XII-a la TV. TVR a publicat orarul pentru Teleşcoala

TVR şi Ministerul Educaţiei au lansat emisiunea ”Teleşcoala” ce va difuza cursuri pentru elevii de clasa a VIII-a şi pentru cei din clasa a XII-a, în contextul în care instituţiile de învăţământ din România au fost închise din cauza crizei cauzată de răspândirea noului coronavirus COVID-19.

”Pentru că suntem conştienţi că nu în toate casele au internet, calculatoare sau tablete, au decis să încheiem şi un parteneriat cu TVR prin care cadrele didactice să ajungă la cât mai mulţi elevi. Primii cărora ne adresăm sunt elevii de clasa a VIII-a şi cei de clasa a XII-a”, a declarat Monica Anisie în timpul unei videoconferinţe.

Emisiunea a început să fie difuzată din 16 martie, iar lecţiile se vor ţine până în luna iunie, în preajma susţinerii examenelor şcolare.

Pentru elevii de clasa a VIII-a, orele de română şi matematică se vor ţine în intervalul orar 9:00-10:00, iar pentru cei din clasa a XII-a vor putea vedea două lecţii săptămânale de română şi matematică şi câte o lecţie pe săptămână de biologie, chimie, fizică, istorie şi geografie, în intervalul orar 15:00-16:00, conform TVR.

„Teleşcoala” este o emisiune produsă de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării care furnizează tematica, ordinea lecţiilor şi profesorii care vor susţine cursurile. Cursurile vor putea fi urmărite atât la televizor, cât şi online pe canalul de Youtube al TVR şi pe site-ul televiziunii publice.

Orele se vor ţine în studioul virtual al TVR de către doi profesori pentru materia de clasa a VIII-a şi opt profesori pentru materiile de clasa a XII-a

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici