CV-ul european, paşaport pentru un job în UE! Cum să-l completezi ca să ai şanse de angajare!

CV-ul este cartea de vizită pentru oricine vrea să se angajeze. Dacă vrei însă să-ţi găseşti un job într-o ţară europeană, trebuie să respecţi nişte paşi unanim acceptaţi, care dau plus de valoare documentului şi care, în acelaşi timp, nu-i fac pe angajatori să-ţi arunce CV-ul la coşul de gunoi după primele secunde. Specialiştii în recrutare spun că acesta trebuie să fie scurt, concis, şi să ofere cât mai multe informaţii relevante despre activitatea ta profesională şi despre studiile absolvite. Care sunt, însă, trucurile, care, odată utilizate, îţi tranformă CV-ul în primul pas spre angajare?

330 afișări
Imaginea articolului CV-ul european, paşaport pentru un job în UE! Cum să-l completezi ca să ai şanse de angajare!

CV-ul european, paşaport pentru un job în UE! Cum să-l completezi ca să ai şanse de angajare!

Portalul Comisiei Europene conţine o secţiune care prezintă modalitatea de completare a CV-ului european - Europass, precum şi modele care pot fi descărcate de pe site.

Fie că este vorba de un job în ţară, pentru care ai nevoie de un CV printat, fie că îl completezi online şi îl trimiţi angajatorilor din alte ţări în care ai vrea să lucrezi sau la instituţiile europene, CV-ul Europass prezintă varianta cel mai bine pusă la punct.

Citeşte mai multe despre CV-ul european pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici