Dalli şi-a retras cererea depusă la tribunal privind suspendarea predării parcărilor

Societatea Dalli Exim şi-a retras de la Tribunalul Bucureşti cererea de suspendare a actului administrativ al Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) din 2008 prin care s-a stabilit ca firma să predea 11 parcări Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

113 afișări
Imaginea articolului Dalli şi-a retras cererea depusă la tribunal privind suspendarea predării parcărilor

Tribunalul Bucureşti (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Firma Dalli Exim depusese, în 3 iulie, la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Bucureşti o cerere suspendare a actului administrativ prin care s-a decis, anul trecut, preluarea a 11 parcări. Cererea Dalli Exim avea termen de judecată marţi, 21 iulie.

De asemenea, Dalli a mai formulat o cerere, la aceeaşi instanţă, tot împotriva CGMB, care se va judeca în 29 septembrie, dar şi un proces în care solicită Secţiei comerciale plata unor pretenţii, care se va judeca începând din 22 septembrie.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Dalli Exim cere CGMB 300.000 de lei, reprezentând sumele pe care nu le-a putut încasa în urma preluării celor 11 parcări de către Primăria Capitalei.

Astfel, Dalli a contestat faptul că, în octombrie 2008, municipalitatea a preluat de la societatea Dalli 11 amplasamente din centrul Capitalei administrate de firmă, după ce în urma unui control al Primăriei Capitalei s-a stabilit că firma nu şi-a respectat obligaţiile contractuale.

În 2008, în prima lună ca primar general Oprescu anunţa rezilierea contractului cu firma Dalli, cea care administrază parcările în Capitală încă din 1995. Ulterior, în octombrie 2008, municipalitate a preluat de la societatea Dalli cele 11 amplasamente din centrul Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici