Dâmboviţa: Nouă localităţi, fără curent electric din cauza furtunii

Nouă localităţi din judeţul Dâmboviţa au rămas, vineri noapte, fără curent electric din cauza precipitaţiilor abundente, însoţite de vânt şi descărcări electrice, iar un transformator şi un acoperiş au fost lovite de fulger, la ora actuală doar două comune fiind încă nealimentate electric.

45 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Nouă localităţi, fără curent electric din cauza furtunii

Dâmboviţa: Nouă localităţi, fără curent electric din cauza furtunii (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Dâmboviţa, Andreea Ionescu, cele nouă localităţi afectate vineri noapte, de întreruperea curentului electric sunt Comişani, Hăbeni, Racoviţă, Iuda, Negreni, Geangoeşti, Puntea de Greci, Ulmi şi Dragodana.

Mai multe echipe ale Electrica Târgovişte au intevenit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă şi au remediat o mare parte din defecţiuni. Sursa citată a precizat că la această oră doar localităţile Dragodana şi Geangoeşti mai sunt nealimentate electric.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit, vineri noapte, pentru stingerea a două incendii provocate de fulgere. Astfel la Dragodana un transformator electric a fost cuprins de flăcări şi a ars în întregime, iar un acoperiş al unei case în podul căreia era depozitat fân a ars în proporţie de 50 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici