Dâmboviţean căutat pentru o crimă din urmă cu nouă luni, găsit la Târgovişte. Complicele, încă liber

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa, căutat pentru o crimă comisă în urmă cu nouă luni şi dat în urmărire generală, a fost depistat, joi, la Târgovişte, un presupus complice de-al acestuia fiind în continuare liber şi căutat de către poliţişti.

158 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţean căutat pentru o crimă din urmă cu nouă luni, găsit la Târgovişte. Complicele, încă liber

Dâmboviţean căutat pentru o crimă din urmă cu nouă luni, găsit la Târgovişte. Complicele, încă liber (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Poliţiştii din Târgovişte au depistat, joi, în acest municipiu, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Aninoasa, care este suspectat că împreună cu un alt bărbat ar fi comis o crimă ce a avut loc în luna aprilie a anului trecut. Conform unor surse judiciare, în noaptea de 7 spre 8 aprilie 2014, un bărbat a fost bătut cu un corp dur, după care a fost înjunghiat cu un cuţit, fiind lăsat fără suflare pe un câmp din localitatea Doiceşti.

Anchetatorii au lucrat timp de câteva luni la acest caz, identificându-i ca principali suspecţi pe doi bărbaţi, unul dintre aceştiafiind bărbatul de 32 de ani din Aninoasa. În urma probelor adunate la dosar, în octombrie anul trecut pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare în lipsă, acesta fiind, totodată, dat în urmărire generală.

Joi, el a fost prins pe raza municipiului Târgovişte, fiind dus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat corespondentului MEDIAFAX că presupusul complice al bărbatului prins joi este în continuare în libertate, el fiind căutat de către poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici