Dan Barna: Decizia CCR nu-i aduce lui Dragnea ceea ce îşi dorea - anularea tuturor dosarelor

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri pentru MEDIAFAX, că decizia CCR privind sesizarea pe conflictul Parlament-Ministerul Public privind protocoalele cu SRI nu îi aduce lui Liviu Dragnea ”ceea ce-şi dorea, adică anularea tuturor dosarelor”.

1682 afișări
Imaginea articolului Dan Barna: Decizia CCR nu-i aduce lui Dragnea ceea ce îşi dorea - anularea tuturor dosarelor

Dan Barna: Decizia CCR nu-i aduce lui Dragnea ceea ce îşi dorea - anularea tuturor dosarelor

”Această decizie în mod clar nu aduce PSD-ului şi lui Liviu Dragnea , ceea ce-şi doreau în sensul în care ei ar fi vrut anularea tuturor dosarelor. Faptul că rămâne în continuare o decizie a instanţelor, dă posibilitatea magistraţilor să analizeze şi materialul probatoriu din fiecare caz în parte şi să pronunţe hotărârile în cunoştinţă, ceea ce nu este o decizie prin care PSD să-şi poată argumenta mai departe atacul la Justiţie şi toată această retorică”, a declarat pentru MEDIAFAX Dan Barna.

CCR a admis, miercuri, sesizarea Camerei Deputaţilor referitoare la existenţa unui conflict între Parlament şi Ministerul Public care prevede, printre altele, că efectele protocoalelor continuă să se producă, chiar şi după denunţarea lor.

Curtea Constituţională a României a anunţat că parchetele şi instanţele judecătoreşti sunt cele care vor stabili dacă s-a încălcat legea prin depăşirea competenţelor, în cazul dosarelor care au la bază acte efectuate în baza protocoalelor secrete dintre Ministerul Public şi SRI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici