Dan-Radu Ruşanu, Aurelian Bondrea jr. şi prorectorul Manuela Epure - unşi ilegal profesori la “Spiru”

Senatorul PNL, Dan Radu Ruşeanu, fiul rectorului-preşedinte Bondrea şi totodată prorectorul Aurelian Bondrea, precum şi prorectorul Manuela Epure sunt trei dintre cei 35 de profesori universitari unşi în mod ilegal de Universitatea Spiru Haret (USH), informează Gândul.

939 afișări
Imaginea articolului Dan-Radu Ruşanu, Aurelian Bondrea jr. şi prorectorul Manuela Epure - unşi ilegal profesori la “Spiru”

Senatorul PNL, Dan Radu Ruşeanu (Montaj foto)

La aceştia se adaugă alţi 57 de conferenţiari pe care universitatea scoasă în afara legii de Ministerul Educaţiei i-a promovat cu de la sine putere pe scara academică, fără a mai trimite Consiliului de Atestare a Titlurilor Universitare (CNADTCU) dosarele care să confirme activitatea ştiinţifică a pseudo-profesorilor.

Citeşte mai multe despre titlurile universitare acordate de Universitatea "Spiru Haret" pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici