Daniel Horodniceanu, despre dosarul SIPA: Au fost audiate 10-12 persoane şi se vor mai face audieri

Procurorul-şef DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, joi dimineaţă, referitor la dosarul privind arhiva SIPA, aflat în instrumentarea Direcţiei, că au fost audiate deja 10-12 persoane şi că vor mai fi făcute şi alte audieri.

100 afișări
Imaginea articolului Daniel Horodniceanu, despre dosarul SIPA: Au fost audiate 10-12 persoane şi se vor mai face audieri

Daniel Horodniceanu, despre dosarul SIPA: Au fost audiate 10-12 persoane şi se vor mai face audieri

"Au avut loc audieri, se vor mai face audieri în arhivă şi vor mai fi ascultate şi alte persoane. Au fost undeva la 10-12 persoane audiate", a declarat procurorul-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), la sediul CSM.

Procurorii DIICOT au deschis în luna mai un dosar în care au început urmărirea penală in rem, privind arhiva SIPA. Sunt investigate fapte de deţinere fără drept a unui document ce conţine informaţii secrete de stat şi neglijenţă.

Cercetările au fost demarate ca urmare a unei plângeri pe care a depus-o judecătorul Cristi Danileţ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici