Daniel Morar rămâne la conducerea DNA

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a dat, miercuri, cu unanimitate, aviz favorabil pentru numiea lui Daniel Morar la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

88 afișări
Imaginea articolului Daniel Morar rămâne la conducerea DNA

Daniel Morar rămâne la conducerea DNA (Imagine: Mediafax Foto)

Vicepreşedintele CSM, procurorul Bogdan Licu, a subliniat faptul că anul 2008 a fost unul dificil, iar anul acesta "ne aşteaptă raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare în domeniul Justiţiei", motiv pentru care, cu unanimitate de voturi, Daniel Morar a fost desemnat să ocupe în continuare şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Procurorul Licu a făcut un apel la colegii din CSM, la procurorul general şi la ministrul Justiţiei de a avea o comunicare mai bună în 2009, ca aceasta să nu se mai facă prin comunicate de presă în care să se atace, ci să aibă discuţii constructive.

Deliberările membrilor Secţiei pentru procurori a CSM în cazul propunerii lui Daniel Morar la conducerea DNA au durat aproximativ 50 de minute.

Citeşte şi:

Morar: DNA nu poate intercepta decât mediul ambiant

Predoiu: Morar, cea mai bună soluţie pentru eradicarea corupţiei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici