Daniela Buruiană: Sesizarea ANI - o imbecilitate, o răfuială politică a lui Vadim Tudor

Deputatul Daniela Buruiană consideră că sesizarea care o vizează, adresată de ANI Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru fals în declaraţii este "o imbecilitate" şi "o răfuială politică" a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor.

33 afișări
Imaginea articolului Daniela Buruiană: Sesizarea ANI - o imbecilitate, o răfuială politică a lui Vadim Tudor

Daniela Buruiană: Sesizarea ANI - o imbecilitate, o răfuială politică a lui Vadim Tudor (Imagine: Mediafax Foto)

"Este vorba de o răfuială politică, pentru că reprezentantul PRM din ANI este subordonat lui Corneliu Vadim Tudor", a declarat Daniela Buruiană, miercuri, pentru MEDIAFAX.

Buruiană, care a fost membră a PRM, crede că acest demers al ANI este "o imbecilitate", pentru că se referă la trei declaraţii de avere făcute de ea în urmă cu trei ani, când nu era în vigoare Legea ANI.

"Legea ANI nu exista acum trei ani, când am făcut cele trei declaraţii. Legea nu are caracter retroactiv", a afirmat Daniela Buruiană. Ea a mai spus că este unul dintre cei mai modeşti parlamentari români şi că nu a acumulat averi, pentru că are alte obiective.

Buruiană a mai spus că ANI şi CNSAS sunt nişte "instituţii parazitare", care mănâncă banii publici.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat, miercuri, Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu privire la faptul că deputatul independent Daniela Buruiană Aprodu a completat şi depus spre înregistrare declaraţii de avere ce nu corespund adevărului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici