Daniela Crudu, bătută de iubit. Celebra asistentă TV a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu va depune plângere

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5.30 dimineaţa, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Poliţiştii, ajunşi la faţa locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar Crudu a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

47449 afișări
Imaginea articolului Daniela Crudu, bătută de iubit. Celebra asistentă TV a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu va depune plângere

Sursa: Instagram

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Poliţistii sosiţi la faţa locului, au luat legătura cu persoana vătămată care şi-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliţia Capitalei.

Este vorba despre Daniela Crudu.

Aceasta a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi continuă cercetările pentru infracţiunile loviri şi alte violenţe.

Crudu nu depune plângere împotriva iubitului. A fost emis ordin de protecţie

Daniela Crudu a fost audiată de poliţişti şi a anunţat că nu va formula plângere împotriva iubitului ei, care a bătut-o. Între timp, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, anunţă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ciprian Romanescu.

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5.30 dimineaţa, pentru a reclama că iubitul ei o bate.

Poliţiştii, ajunşi la faţa locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar Crudu a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

Poliţia s-a sesizat din oficiu şi continuă cercetările pentru infracţiunile loviri şi alte violenţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici