De ce nu donează românii sânge? Nu ştiu că trebuie...

Aproape nu trece o zi fără să primim fie pe messenger, fie prin alte medii mesaje disperate de genul: "Copil în stare gravă, cei cu grupa de sânge X sunt rugaţi să doneze. Măcar dă mai departe", informează Gândul.

14 afișări
Imaginea articolului De ce nu donează românii sânge? Nu ştiu că trebuie...

De ce nu donează românii sânge? Nu ştiu că trebuie... (Imagine: www.gandul.info)

Cei păţiţi lansează campanii ad-hoc pe diferite site-uri şi îndeamnă lumea să doneze, sau încearcă măcar să convingă un prieten. Multe cazuri sensibilizează, iar oameni care nu au mai donat până atunci sunt dispuşi să îşi suflece mâneca şi să o facă şi pe asta.

Citeşte mai multe despre donaţiile de sânge pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici