De ce nu-şi găsesc patronii angajaţi, chiar dacă avem 700.000 de şomeri

În ciuda şomajului care a crescut constant până acum trei luni, românii nu se înghesuie să-şi caute un loc de muncă. Chiar dacă numărul de joburi vacante la nivel naţional este de trei ori mai mic decât în anii precedenţi, slujbele puse de patroni la dispozitia şomerilor nu-şi găsesc candidaţi de luni de zile, potrivit www.incont.ro.

53 afișări
Imaginea articolului De ce nu-şi găsesc patronii angajaţi, chiar dacă avem 700.000 de şomeri

De ce nu-şi găsesc patronii angajaţi, chiar dacă avem 700.000 de şomeri (Imagine: www.incont.ro)

De vină sunt, pe de o parte, salariile mici pe care le oferă patronii, caz în care românii preferă să încaseze indemnizaţia de şomaj. Pe de altă parte, sistemul de protecţie socială generos le permite nevoiaşilor să stea acasă pe banii statului.

Citeşte mai multe despre slujbele puse de patroni la dispozitia şomerilor pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici