De la o tamponare, la ofiţerul de stare civilă. Povestea inedită a doi tineri

  • Doi tineri din Arad au început o poveste de iubire după ce ea a fost implicată într-un accident, iar el a fost poliţistul care s-a ocupat de caz.
  • De sâmbătă, Denisa şi Alex sunt soţ şi soţie.
7820 afișări
Imaginea articolului De la o tamponare, la ofiţerul de stare civilă. Povestea inedită a doi tineri

Denisa şi Alex s-au cunoscut acum câţiva ani, dar parcă atunci n-au avut ce să-şi spună, aşa că asta părea să fie tot.

S-au revăzut acum câţiva ani, când ea a fost implicată într-o tamponare şi el era de serviciu, la Biroul Rutier din Arad. Hazardul a făcut ca tocmai el să soluţioneze cauza. În acele momente şi-au rostit şi alte cuvinte, decât cele din declaraţii.

„De atunci au rămas amici şi şi-au împărtăşit toate bucuriile şi necazurile, de-a lungul a câţiva ani, apoi…….s-au văzut cu adevărat şi şi-au dat seama că viaţa lor este împreună. De sâmbătă, Denisa şi Alex sunt soţ şi soţie, la bine şi la rău, pentru totdeauna”, anunţă Poliţia Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici