De luni, se închide traficul pe un tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul pe tronsonul cuprins între nodul rutier Slatina şi nodul rutier Valea Mare al drumului expres 12 Craiova-Piteşti se închide de luni pentru lucrări. Se estimează că restricţia va rămâne în vigoare până în 22 decembrie.

2774 afișări
Imaginea articolului De luni, se închide traficul pe un tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

De luni, se închide traficul pe un tronson al Drumului Exprex Craiova-Piteşti

Centrul Infotrafic anunţă că începând de luni de la ora 7.00 se va închide circulaţia pe DEX 12 Craiova-Piteşti, între Nod Rutier DJ 546 Slatina Sud-Est, km. 50 + 150, şi Nod Rutier DN 65 - Valea Mare Nord-Est, km. 57 + 720.

Traficul va fi deviat pentru toate categoriile de autovehicule astfel: DEX 12 km. 50+150 - DJ 546 - Slatina - str. Drăgăneşti - str. Artileriei - str. Cireaşov - str. Piteşti - DN 65 Valea Mare.

Închiderea circulaţiei este necesară pentru a se putea executa lucrările de racordare a tronsonului 2 cu tronsonul 3 din cadrul drumului expres.

Restricţia va dura până la finalizarea lucrărilor, estimându-se data de 22 decembrie 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici