Decizie finală a CNSU cu privire la carantinarea zonei metropolitane Bucureşti

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a decis vineri seara nevalidarea propunerii INSP de instituire a carantinei în Bucureşti şi judeţul Ilfov.

41083 afișări
Imaginea articolului Decizie finală a CNSU cu privire la carantinarea zonei metropolitane Bucureşti

Decizie finală a CNSU cu privire la carantinarea zonei metropolitane Bucureşti

Anterior, tot vineri, propunerea a fost respinsă şi de grupul tehnico-ştiinţific din subordinea CNSU.

„Nu se validează propunerea Institutului Naţional de Sănătate Publică pentru instituirea măsurii carantinei la <nivelul zonei metropolitane Bucureşti>”, se arată în hotărârea CNSU de vineri seara.

Comitetul a decis intensificarea controalelor privind respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, CNSU a decis „analizarea de către Grupul de Suport Tehnico - Ştiinţific privind Gestionarea Bolilor Înalt Contagioase pe teritoriul României a situaţiei epidemiologice de la nivelul Municipiului Bucureşti şi judeţului Ilfov şi propunerea de noi măsuri de limitare a răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2 pentru activităţile cu risc ridicat de răspândire a bolii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici