Dej: Bărbat împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc după un scandal pentru un loc de parcare

Un bărbat a fost împuşcat, vineri seară, în municipiul Dej, judeţul Cluj, cu un pistol cu bile de cauciuc, după un scandal pentru un loc de parcare cu un alt bărbat, rănitul fiind dus la Spitalul Municipal.

922 afișări
Imaginea articolului Dej: Bărbat împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc după un scandal pentru un loc de parcare

Dej: Bărbat împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc după un scandal pentru un loc de parcare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Alma Bruja-Brehariu, a declara că incidentul a avut loc, vineri, la ora 17.30, în urma unei altercaţii în trafic între doi şoferi, la Dej.

"Doi conducători auto au avut o altercaţie în trafic, se pare că unul dintre ei l-a agresat pe celălalt, iar cel atacat a scos un pistol şi a tras un foc în direcţia celuilalt", a spus Bruja-Brehariu.

După incident, bărbatul rănit s-a prezentat la spital, iar cel care a tras - la Poliţia Dej.

Conform sursei citate, pistolul folosit este o armă neletală, cu gloanţe de cauciuc, pentru care tânărul avea permis de portarmă.

Cel care a tras, Vlad P., de 22 de ani, din Dej, este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore.

Bărbatul rănit a fost împuşcat în picior, el aflându-se la Spitalul Municipal din Dej.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici