Deputat PNL: Salariul directorului Aeroportului Bacău, cel mai mare din ţară

Deputatul PNL Mircea Fechet acuză că Aeroportul Bacău a „căzut” pe locul 7 în ţară, dar ocupă locul întâi în privinţa salariului directorului, de 4.000 de euro, pentru cel încasat de colegii săi care au aceeaşi funcţie în alte aeroporturi mult mai mari din România.

3324 afișări
Imaginea articolului Deputat PNL: Salariul directorului Aeroportului Bacău, cel mai mare din ţară

Deputat PNL: Salariul directorului Aeroportului Bacău, cel mai mare din ţară

„Aeroportul Bacău a ajuns pe locul 7 al terminalelor din ţară, în cădere liberă faţă de începutul anului, când era pe locul 5. Mai mult de atât, Aeroportul Bacău a ajuns să fie al treilea ca trafic din Moldova, după Iaşi şi chiar Suceava. Aeroportul Bacău este totuşi locul 1 într-un top. Topul salariilor managerului. Oana Chelaru, preşedinte executiv al Aeroportului din Bacău, este printre cei mai bine plătiţi manageri de aeroport din întreaga ţară. Salariul său îl depăşeşte chiar şi pe cel al omologilor săi din Cluj sau Iaşi, ajungând la aproximativ 4000 de euro pe lună”, acuză deputatul PNL Mircea Fechet, într-o postare pe Facebook.

Acesta afirmă că nu de puţine ori preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Bacău a anunţat cât de mulţi bani au fost investiţi în Aeroport.

„Şi, într-adevăr, Aeroportul Internaţional „George Enescu” a primit finanţări de-a lungul anilor, atât de la bugetul de stat, cât şi fonduri europene. Consilierii judeţeni PNL vor solicita clarificări de la directorul Aeroportului despre cum s-a ajuns în situaţia aceasta, chiar dacă în acest obiectiv au fost investite sume importante de bani. Acum câteva luni când au apărut informaţii despre salariul său, directorul Aeroportului declara că, atunci când şi-a renegociat salariul, au contat indicatorii de performanţă. Ce credeţi? Se reflectă salariul de 4.000 de euro în performanţa Aeroportului care a ajuns locul 7 pe ţară şi locul 3 din Moldova? Din păcate, singurul loc fruntaş pe care îl mai ocupă Aeroportul Bacău e cel al salariului managerului”, mai spune Fechet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici