Descoperire macabră în Timiş: maşină carbonizată cu un cadavru în interior

În maşina carbonizată descoperită duminică pe o stradă din localitatea Chişoda, judeţul Timiş, au fost găsite oseminte din trupul unui bărbat. Poliţiştii fac cercetări pentru moarte suspectă.

681 afișări
Imaginea articolului Descoperire macabră în Timiş: maşină carbonizată cu un cadavru în interior

Descoperire macabră în Timiş: maşină carbonizată cu un cadavru în interior

Potrivit Poliţiei Timiş, în urma investigaţiilor preliminare, poliţiştii au stabilit că ar fi oseminte din trupul unui bărbat.

Oamenii legii fac cercetări pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Poliţiştii din Timiş au fost sesizaţi prin apel la 112 că pe o stradă din localitatea Chişoda se află o maşină carbonizată, iar în interior sunt posibile urme de cadavru.

„De urgenţă s-au deplasat la faţa locului poliţiştii Secţiei 1 Rurale, criminalisti din cadrul I.P.J Timiş şi poliţiştii Serviciului de Investigatii Criminale care au început o anchetă”, transmit reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Victima încă nu a fost identificată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici