Descoperire macabră la Constanţa: Cadavrul unui bărbat, devorat de animale, găsit pe marginea unui drum

Cadavrul unui bărbat, devorat de animale, a fost descoperit, miercuri dimineaţă, la marginea localităţii Valea Dacilor din judeţul Constanţa, una dintre principalele ipoteze ale anchetatorilor fiind că acesta a fost victima unui accident rutier cu fugă de la locul faptei.

287 afișări
Imaginea articolului Descoperire macabră la Constanţa: Cadavrul unui bărbat, devorat de animale, găsit pe marginea unui drum

Descoperire macabră la Constanţa: Cadavrul unui bărbat, devorat de animale, găsit pe marginea unui drum (Imagine: Diana Iurkiewicy/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit de către un localnic, la aproximativ un kilometru de localitatea Valea Dacilor, pe marginea DJ 381 Valea Dacilor - Medigidia, la trei metri distanţă de şosea.

La faţa locului a mers o echipă formată din poliţişti judiciarişti, criminalişti şi de la Rutieră, coordonată de un procuror, anchetatorii stabilind că victima este un bărbat din Valea Dacilor, în vârstă de 45 de ani, crescător de animale. De asemenea, poliţiştii spun că decesul s-a înregistrat în cursul nopţii de marţi spre miercuri.

Surse din rândul anchetatorilor spun că în acest moment sunt luate în calcul mai multe variante, între care un accident rutier cu fugă de la faţa locului şi tâlhărie urmată de moartea victimei.

"În zona în care a fost găsit trupul au fost descoperite elemente de la mai multe maşini, am identificat cel puţin două mărci, dar care ar putea proveni de la accidente mai vechi. Pe şosea nu am descoperit încă urmele producerii unui accident, dar cercetările sunt abia la început. Pentru moment nu excludem nicio ipoteză, dar mai multe vom şti după ce va fi făcutănecropsia şi se va stabili cauza decesului", spun sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici