Deţinut de la Penitenciarul Brăila, dat în urmărire naţională

Un bărbat condamnat la patru ani de închisoare pentru furt calificat, care îşi ispăşea pedeapsa în Penitenciarul Brăila, a fost dat în urmărire generală după ce nu s-a mai întors dintr-o permisie de 24 de ore.

37 afișări
Imaginea articolului Deţinut de la Penitenciarul Brăila, dat în urmărire naţională

Deţinut de la Penitenciarul Brăila, dat în urmărire naţională (Imagine: www.protv.ro)

"Ofiţerul de serviciu de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Brăila a fost sesizat de personalul de serviciu de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Brăila despre faptul că Daniel Stan (40 de ani), din comuna Vădeni, condamnat la executarea pedeapsei de patru ani închisoare, a fost învoit de conducerea unităţii menţionate, în perioada 22 martie, ora 10.00, şi 23 martie, ora 10.00, şi nu s-a mai prezentat pentru reîncarcerare", se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.

Conform acestuia, deţinutul a fost dat în urmărire naţională încă de duminică. În prezent sunt alertate toate unităţile şi subunităţile de poliţie din judeţul Brăila, fiind dispusă punerea în urmărire naţională a celui în cauză în vederea depistării şi reţinerii.

Daniel Stan a fost condamnat în 2007 pentru furt calificat, la patru ani de închisoare. Deoarece a avut un comportament exemplar, a lucrat mai întâi la blocul alimentar, apoi la popota instituţiei şi a fost recompensat cu permisiunea de a ieşi din închisoare pentru 24 de ore. Dacă va fi prins, riscă o suplimentare a pedepsei cu încă doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici