Deţinutul evadat din Vrancea, căutat cu un elicopter

Deţinutul care a evadat vineri de la un punct de lucru al Penitenciarului Focşani este căutat sâmbătă de sute de poliţişti şi jandarmi. La acţiune participă şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie.

374 afișări
Imaginea articolului Deţinutul evadat din Vrancea, căutat cu un elicopter

Deţinutul evadat din Vrancea, căutat cu un elicopter

Potrivit IPJ Vrancea, căutarea deţinutului evadat a fost reluată sâmbătă dimineaţa la ora 7.00. La acţiune participă sute de poliţişti, lucrători de la penitenciar şi jandarmi, dar şi un elicopter.

„În această dimineaţă (sâmbătă- n.r.) începând cu ora 07.00 au fost reluate căutările pentru găsirea şi prinderea evadatului! La activităţile de căutare participă 110 poliţişti, 62 lucrători din cadrul penitenciarului şi 16 jandarmi! Vom beneficia şi astăzi de sprijin aerian din partea Inspectoratului general de aviaţie, care va trimite un elicopter”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Poliţiştii din Vrancea au fost anunţaţi vineri de personalul Penitenciarului Focşani că un deţinut a evadat de la punctul de lucru Goleşti.

„Conform datelor puse la dispoziţie de Penitenciarul Focşani este vorba de Ciobotaru Vasilică de 35 ani din comuna Bogheşti, judeţul Vrancea, recidivist, care execută o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor calificat”, a transmis Poliţia Vrancea.

În momentul evadării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri cu 3 dungi albe, bluză de trening neagră cu o dunga vişinie pe piept şi bocanci negri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici