Devierile de pe A2 şi DN1, ridicate

Devierile de trafic de pe Autostrada Soarelui şi DN1 au fost ridicate, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

559 afișări
Imaginea articolului Devierile de pe A2 şi DN1, ridicate

Devierile de pe A2 şi DN1, ridicate (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Începând cu ora 19.45, se circulă în condiţii normale pe Autostrada Soarelui, se arată în comunicatul Infotrafic.

Din cauza unui incendiu care a izbucnit în imediata apropiere a autostrăzii, la kilometrul 82, pe sensul de deplasare către Bucureşti, traficul rutier a fost deviat pentru mai bine de două ore, între Lehliu şi Drajna.

Două echipaje de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi au acţionat pentru stingerea focului, care a cuprins vegetaţia uscată din apropierea autostrăzii.

Şi în judeţul Braşov, începând cu ora 19.50, a fost ridicată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti. Măsura a fost luată, începând cu ora 18.40, din cauza aglomeraţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici