Dialog hazliu între Dragnea şi un prefect în cadrul comandamentului de iarnă

În cadrul comandamentului de iarnă a avut loc şi un dialog hazliu între vicepremierul Liviu Dragnea şi prefectul judeţului Vâlcea, Mircea Nadolu.

922 afișări
Imaginea articolului Dialog hazliu între Dragnea şi un prefect în cadrul comandamentului de iarnă

Liviu Dragnea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

În momentul în care Dragnea a intrat în legătură cu autorităţile din Vâlcea, prefectul l-a asigurat că în judeţul său nu sunt evenimente deosebite.

"La Vâlcea n-avem probleme. Plouă, în partea de nord ninge slab", a spus Nadolu.

"Dar ce e cu dumneavoastră de nu mai vorbiţi la telefon?", a întrebat Dragnea ironic, făcând aluzie la faptul că, în timpul unei videoconferinţe convocate anterior, Mircea Nadolu vorbea la telefon şi vicepremierul i-a atras atunci atenţia.

"N-aţi văzut dumneavoastră", a răspuns prefectul de Vâlcea, timp în care cei prezenţi au izbucnit în râs.

"Vă jucaţi", a avertizat Dragnea.

"Pe telefon am toate informaţiile, să ştiţi", s-a justificat Mircea Nadolu.

"Bine domnu' prefect! Să nu primiţi vreo informaţie proastă sau vreo veste proastă astăzi", a spus Dragnea ameninţător.

"Sperăm să nu primim", a răspuns Nadolu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici