Directorul spitalului CFR 2 a fost demis

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, l-a demis, vineri, pe directorul spitalului CFR 2, Constantin Tănase, au declarat pentru MEDIAFAX surse din minister.

303 afișări
Imaginea articolului Directorul spitalului CFR 2 a fost demis

Directorul spitalului CFR 2 a fost demis

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" Amelia Antoniu şi încă o femeie au fost supuse unor intervenţii chirurgicale minore la spitalul CFR 2, iar ulterior au fost duse în stare foarte gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Familiile celor două femei sunt convinse că acestea au contactat o infecţie la unitatea CFR.

Ministerul Sănătăţii a început o anchetă la Spitalul CFR 2, iar secţiile de ginecologie, neonatologie şi blocul operator au fost închise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici