DN 1, complet blocat în Comarnic, în noaptea de miercuri spre joi

Drumul Naţional 1 va fi complet blocat, în noaptea de miercuri spre joi, în oraşul prahovean Comarnic, unde au loc lucrări de reparaţii la o pasarelă pietonală.

26 afișări
Imaginea articolului DN 1, complet blocat în Comarnic, în noaptea de miercuri spre joi

DN 1, complet blocat în Comarnic, în noaptea de miercuri spre joi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Radu Dan, restricţia de circulaţie intră în vigoare la ora 03.30 şi va fi valabilă până joi dimineaţă, la ora 6.00.

Astfel, DN 1 va fi blocat la kilometrul 107 + 100 de metri, în oraşul Comarnic, pentru lucrări de reparaţii la o pasarelă pietonală.

Poliţia recomandă ca rută alternativă celor care vor să circule spre sau dinspre Braşov DN 1 A, pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici