DN59A, blocat în judeţul Timiş după ce un TIR s-a ciocnit cu o camionetă/ Cod galben de ceaţă în trei judeţe din vestul şi sud-estul ţării

Circulaţia rutieră este blocată, joi dimineaţă, pe DN59A Timişoara – Jimbolia, unde un TIR s-a ciocnit cu o camionetă. În judeţul Timiş, atât pe DN59A, cât şi pe DN6, există porţiuni acoperite cu polei.

498 afișări
Imaginea articolului DN59A, blocat în judeţul Timiş după ce un TIR s-a ciocnit cu o camionetă/ Cod galben de ceaţă în trei judeţe din vestul şi sud-estul ţării

Cod galben de ceaţă în trei judeţe din vestul şi sud-estul ţării

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza unei coliziuni între un autotren şi o camionetă, traficul rutier pe DN59A Timişoara – Jimbolia este oprit pe ambele sensuri la kilometrul 1+600 de metri, la ieşirea din localitatea timişeană Săcălaz spre Beregsău Mare.

Accidentul nu s-a soldat cu victime.

În judeţul Timiş, atât pe DN59A, cât şi pe DN6, există porţiuni acoperite cu polei, motiv pentru care şoferii sunt sfătuiţi să conducă prudent.

Trei judeţe din vestul şi sud-estul ţării sunt, joi dimineaţă, sub cod galben de ceaţă, potrivit unor atenţionări ale Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Atenţionările vizează judeţele Timiş, Arad şi Brăila şi sunt valabile până la ora 8.30 şi respectiv 9.00.

Ceaţa determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici