Ce pedeapsă a primit tânărul care a ameninţat că aruncă în aer două licee din Târgovişte

Tânărul care a ameninţat că aruncă în aer două licee din Târgovişte a primit, miercuri, măsura educativă a supravegherii, pe o perioadă de 4 luni, sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Dâmboviţa. Decizia aparţine Curţii de Apel Ploieşti şi nu este definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1224 afișări
Imaginea articolului Ce pedeapsă a primit tânărul care a ameninţat că aruncă în aer două licee din Târgovişte

Ce pedeapsă a primit tânărul care a ameninţat că aruncă în aer două licee din Târgovişte

Potrivit portalului instanţelor, tânărul de 17 ani, trimis în judecată de DIICOT pentru infracţiuni la legea privind combaterea terorismului, după ce, în luna martie a ameninţat că aruncă în aer două licee din Târgovişte, nu a fost condamat la închisoare.

“Aplică inculpatului Nisipeanu Robert Gabriel măsura educativă a supravegherii pe o durată de 4 luni sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Dâmboviţa”, scrie sursa citată.

Potrivit instanţei, tânărul trebuie să respecte mai multe obligaţii, între care să nu meargă la manifestări sportive, culturale ori la alte adunări publice şi să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Dâmboviţa, la datele fixate.

Decizia nu este definitivă. Aceasta poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

În 24 martie cursurile de la două licee din Târgovişte au fost suspendate, în urma unui anunţ potrivit căruia în unităţile de învăţământ ar fi fost amplasată o bombă. După câteva ore de verificări s-a constatat că alarma a fost una falsă.

Anchetatorii au stabilit că autorul alarmei este un tânăr de 17 ani care a vrut să scape de cursuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici