DNA: Doru Ţuluş nu a discutat niciodată cu preşedintele Traian Băsescu

Biroul de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a comunicat, vineri seară, pentru MEDIAFAX, că procurorul şef Doru Ţuluş nu a discutat niciodată cu şeful statului, precizând că informaţiile în acest sens reieşite din dosarul lui Popoviciu se bazează exclusiv pe afirmaţiile unui inculpat.

16 afișări
Imaginea articolului DNA: Doru Ţuluş nu a discutat niciodată cu preşedintele Traian Băsescu

DNA: Doru Ţuluş nu a discutat niciodată cu preşedintele Traian Băsescu

"Procurorul şef al Secţiei a II-a, Doru Ţuluş, nu a discutat niciodată cu preşedintele României, domnul Traian Băsescu. Aceste informaţii se bazează exclusiv pe afirmaţiile unui inculpat cercetat într-un dosar penal", a comunicat biroul de presă al DNA.

În motivarea Curţii de Apel Bucureşti, judecătorul Viorica Costiniu - cel care a judecat şi respins cererea procurorilor DNA de a-i aresta pe Gabriel Popoviciu, pe fostul şef al DGIPI Cornel Şerban şi pe ofiţerul DGA Petru Pitcovici - citează o serie de afirmaţii ale lui Pitcovici în legătură cu presupusele relaţii ale omului de afaceri Popoviciu cu Traian Băsescu sau despre o presupusă convorbire între Traian Băsescu şi Doru Ţuluş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici