Doi adolescenţi s-au bătut pe stradă în urma unui conflict izbucnit între iubitele lor. Poliţia a deschis o anchetă

Doi liceeni din Buzău s-au bătut pe o stradă din oraş, scandalul izbucnind în urma unui conflict între prietenele celor doi. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1432 afișări
Imaginea articolului Doi adolescenţi s-au bătut pe stradă în urma unui conflict izbucnit între iubitele lor. Poliţia a deschis o anchetă

Doi adolescenţi s-au bătut pe stradă în urma unui conflict izbucnit între iubitele lor. Poliţia a deschis o anchetă

Cei doi tineri, de 15 şi 18 ani, s-au bătut pe o stradă din Buzău, iar scandalul ar fi pornit de la un conflict izbucnit între prietenele lor, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, surse judiciare.

Bătaia a fost filmată de alţi tineri care au asistat la incident, iar în imagini se vede cum adolescentul de 18 ani este căzut pe stradă şi este lovit cu picioarele în tot corpul. La un moment dat, unul dintre cei care asistă la incident strigă „gata”.

În urma scandalului, unul dintre tineri, cel agresat, a depus plângere la poliţie.

Reprezentanţii IPJ Buzău, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici